Sophie jörgensen och Ulrica Lundström

Att åldras hälsosamt med ryggmärgsskada

På webbinariet kommer du få höra om olika möjligheter att främja ett aktivt och hälsosamt åldrande efter en ryggmärgsskada. Det är arbetsterapeuten Ulrica Lundström och läkaren Sophie Jörgensen som kommer presentera och diskutera dessa.

Både Ulrica och Sophie är forskare, och under webbinariet kommer de utgå dels från sin egen forskning, dels från annan ny forskning – både svensk och internationell.

Nyfiken på forskarna?

Sophie Jörgensen har forskat om funktionshinder, hälsa, livstillfredsställelse, psykologiska faktorer och fysisk aktivitet vid ryggmärgsskada. Hon är verksam vid Lunds universitet.

Ulrica Lundström har forskat om att åldras med en ryggmärgsskada och vilka konsekvenser det får för hälsa och delaktighet. Hon är verksam vid Luleå tekniska universitet.

Läs mer på vår forskningssida.

Webbinariet kommer direktsändas här på sidan

När?

Måndag den 10 december klockan 17.30–19.00.

Hur?

Det enda du behöver göra för att se och höra webbinariet är att öppna den här sidan. Du behöver alltså inte anmäla dig, ladda ner något eller logga in någonstans.

Skicka gärna in frågor!

Har du frågor om att åldras med ryggmärgsskada? Skicka in dem till oss, antingen innan webbinariet eller under tiden det sänds!

Skicka en fråga